Barça

El Barça arriba a València, seu, aquest dimecres, de la final de la Copa del Rei

Uns 200 aficionats del Barça s'han donat cita a l'aeroport de València per rebre l'equip i uns 300 ho han fet poc després a l'hotel de concentració, situat a la vora de Mestalla, on aquest dimecres jugarà la final de la Copa del Rei davant el Reial Madrid.

Actualitzat

Uns 200 aficionats del Barça s'han donat cita a l'aeroport de València per rebre l'equip i uns 300 ho han fet poc després a l'hotel de concentració, situat a la vora de Mestalla, on aquest dimecres jugarà la final de la Copa del Rei davant del Reial Madrid.

El Barça ha estat el primer equip a arribar a València, on ha aterrat a les set de la tarda, i ha estat rebut amb crits de suport pels seus seguidors i amb esbroncades dels aficionats del Reial Madrid, que també eren a l'aeroport esperant el seu equip, que havia d'aterrar una hora després. La delegació del Barça ha arribat encapçalada pel president del club, Josep Maria Bartomeu, i l'entrenador, Gerardo Martino.

El Tata ha desplaçat tota la plantilla, excepció feta del convalescent Victor Valdés. En qualsevol cas, Piqué està descartat per disputar la final i serà Bartra qui farà parella de centrals amb Mascherano.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut