Barça

Ancelotti descarta Cristiano Ronaldo i diu que intentarà treure la possessió al Barça

Cristiano Ronaldo s'ha passat tot el matí al gimnàs, recuperant-se de la ruptura de fibres -de dos centímetres- del bíceps femoral, i no podrà jugar contra el Barça. El seu entrenador, Carlo Ancelotti, ha dit que només "viatjarà a València per veure el partit".

Actualitzat

Cristiano Ronaldo s'ha passat tot el matí al gimnàs, recuperant-se de la ruptura de fibres - de dos centímetres - del bíceps femoral, i no podrà jugar contra el Barça. El seu entrenador, Carlo Ancelotti, ha dit que només "viatjarà a València per veure el partit". La seva baixa "motiva la resta de jugadors, corren i treballen més en bloc, i aquest serà un dels objectius de dimecres". Marcelo tampoc podrà arribar en condicions. Qui sí que ha pogut incorporar-se al grup ha estat Sergio Ramos. Les seves molèsties al trapezi han remès i estarà llest per a la gran final de Mestalla.

Iker Casillas i Ancelotti han parlat en roda de premsa després de l'últim entrenament de l'equip abans de la final de Mestalla. L'entrenador no ha donat cap pista sobre la disposició tàctica dels seus, encara que l'objectiu de l'equip, ha dit, "no serà anul·lar el Barça, sinó centrar-se en la pròpia identitat". En aquest sentit, la clau de l'equip blanc, segons Casillas, "serà mantenir el bon joc que han mostrat durant tota la Copa i la Lliga". Tots dos coincideixen a dir que la possessió és el recurs més important del Barça i que "caldrà tenir més el control i ser molt eficaços", ha dit l'italià.

Iker Casillas no es refia del Barça. A pesar de les últimes derrotes, "aquest és un partit diferent i no té res a veure amb el que ha passat a la Lliga i a la Champions". I el mateix pensa sobre Messi. L'argentí li té agafada la mida al porter blanc, amb 21 gols és el jugador més anotador de la història dels clàssics, però tot i així "no hi haurà marcatge individual sobre ell", ha confessat Ancelotti, "la col·laboració i el sacrifici és la millor defensa".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut