Lanzarote no està tenint gaires minuts aquesta temporada.
Lanzarote no està tenint gaires minuts aquesta temporada.
Espanyol

Manu Lanzarote confirma la seva continuïtat a l'Espanyol

El davanter del R. C. D. Espanyol Manu Lanzarote ha avançat que aquest estiu no pensa canviar de club: "Estic molt tranquil. L'entrenador està molt content amb mi. He parlat amb el club i volen que segueixi, i jo també". Sidnei, Hèctor Moreno i Mattioni han treballat al marge del grup en l'entrenament de dilluns al matí.

Actualitzat

El davanter del R. C. D. Espanyol Manu Lanzarote ha avançat que aquest estiu no pensa canviar de club: "Estic molt tranquil. L'entrenador està molt content amb mi. He parlat amb el club i volen que segueixi, i jo també". Lanzarote ha reconegut que quan va fitxar per l'equip tenia clar que seria "un any complicat", tot i que està content amb els minuts jugats, en els que ha marcat un gol i ha donat 3 assistències.

El central de l'Espanyol Sidnei ha treballat al marge del grup aquest dilluns al matí per una contusió al genoll esquerre. Els metges del club comprovaran l'evolució de la lesió el proper dimecres, però no sembla un problema prou important perquè caigui de la convocatòria pel següent partit de l'equip, dissabte contra la Reial Societat. Hèctor Moreno ha continuat amb la seva feina específica per superar la contusió al coxis que va patir fa dues setmanes en el derbi a Cornellà - el Prat contra el Barça. Felipe Mattioni ha estat l'altre jugador que ha treballat al marge del grup arran de la lesió muscular que es va fer a l'entrenament de dijous passat.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut