Espanyol

L'Espanyol empata amb el Rayo en l'últim minut (2-2) i certifica virtualment la permanència

L'Espanyol, tot i avançar-se just començar el partit, ha acabat empatant en l'últim minut amb el Rayo a Cornellà-el Prat (2-2). Amb aquest punt, els blanc-i-blaus certifiquen virtualment la permanència. Stuani i Colotto han estat els autors dels gols del conjunt d'Aguirre mentre que Iago Falqué i Larrivey han anotat per l'equip madrileny

Actualitzat

L'Espanyol, tot i avançar-se just començar el partit, ha acabat empatant en l'últim minut amb el Rayo a Cornellà-el Prat (2-2). Amb aquest punt, els blanc-i-blaus certifiquen virtualment la permanència. Stuani i Colotto han estat els autors dels gols del conjunt d'Aguirre mentre que Iago Falqué i Larrivey han anotat per l'equip madrileny.

L'Espanyol ha començat avançant-se al marcador ben aviat. Ho ha fet a través de Stuani, que ha finalitzat una jugada iniciada per Sergio García des de la banda i amb una centrada a Pizzi que ha penjat perquè el davanter blanc-i-blau empenyés la pilota al fons de la porteria del Rayo. Amb el gol a favor, els homes d'Aguirre han portat el partit al seu terreny, tot i que els madrilenys, a través de Larrivey i Rochina, han intentat sorprendre Casilla. L'Espanyol ha marcat el ritme, baix, però el domini ha estat del Rayo. Els d'Aguirre han intentat, a través de passades verticals, generar ocasions però dos minuts abans del descans, els madrilenys han trobat premi en una jugada iniciada per Bueno. Tot i que cap dels dos conjunts havia fet gaires mèrits fins aleshores, Bueno ha aprofitat una errada en defensa per donar una passar a Iago Falqué que ha afusellat Casilla.

A l'inici de la segona part, s'ha avançat el Rayo. Nacho, des de gairebé mig camp, ha enviat una centrada ben col·locada per Larrivey que, de cap, ha rematat davant d'un Casilla avançat. Lanzarote, al minut 69, ha obligat Rubén a allunyar la pilota amb els punys després d'una centrada molt tancada. Rochina, un minut després, ha tingut una ocasió molt clara que, després de pensar-s'ho, ha acabat amb un xut ras que Casilla ha aturat. L'Espanyol, amb poc criteri i a remolc, ha topat amb un Rayo amb la pilota controlada.

En els últims minuts, Córdoba i Lass han protagonitzat dues contres que no han pogut finalitzar amb èxit perquè han topat amb la defensa i porter rivals. Al 89, l'Espanyol ha igualat el marcador. Colotto, amb una rematada de cap, ha enviat la pilota al fons de la porteria. Tot i que el Rayo havia estat superior, els blanc-i-blaus han aprofitat l'ocasió i sumen un punt que els permet certificar virtualment la permanència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut