Champions

El Bayern sua el triomf contra el Manchester United (3-1) i es planta a les semifinals

Actualitzat

El Bayern de Munic s'ha classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions en vèncer el Manchester United per 3-1. Els bavaresos, que van empatar 1-1 a Old Trafford, han capgirat un gol d'Evra amb dianes de Mandzukic, Müller i Robben. Els de Guardiola, vigents campions de la màxima competició continental, han estat molt superiors al rival.

Domini aclaparador del Bayern en un primer temps sense gols. Els diables vermells s'han avançat amb un batzac d'Evra en el minut 57, però encara no havien acabat de celebrar-ho quan Mandzukic, de cap, ha empatat.

Müller ha fet justícia fent el 2-1 en el minut 68 i Robben ha sentenciat amb una diana marca de la casa a un quart d'hora del final.