Hoquei patins

La selecció catalana d'hoquei torna a casa amb el subcampionat de la Copa Amèrica

La selecció catalana d'hoquei patins ja ha tornat a casa. L'equip català ha aterrat aquest dilluns a l'aeroport del Prat després d'aconseguir el subcampionat de la Copa Amèrica, que s'ha disputat a Recife, al Brasil. Els jugadors de Catalunya tindran poc temps per recuperar-se de la competició, ja que s'han incorporat a la feina amb els seus respectius equips de l'OK Lliga. La secretària general de l'Esport, Anna Pruna, ha volgut saludar personalment els integrants de la selecció. Catalunya acollirà la Copa Amèrica l'any 2010.

Actualitzat

Amb la copa que els acredita com a subcampions ha tornat a Barcelona aquest dilluns la selecció catalana d'hoquei patins, després de la seva participació en la Copa Amèrica, que s'ha disputat a Recife, al Brasil. L'equip que entrena Jordi Camps ha aconseguit el subcampionat en la seva segona participació en una competició oficial, després de la participació al Mundial B de Macau.

A la Copa Amèrica, Catalunya va perdre la final contra la nova generació de jugadors argentins. Ara els catalans ja pensen en la revenja en la pròxima edició, que es farà el proper mes de juliol a la ciutat de San Juan, el bressol de l'hoquei argentí. El 2010, Catalunya serà la seu d'aquesta Copa Amèrica.

Anar al contingut