Lluita al Madison entre Knicks i Thunder (Foto: EFE)
Bàsquet

Denver i Oklahoma no afluixen pel domini de la Divisió Nord-oest

Les dues franquícies han guanyat els partits respectius aquesta matinada enfrontant-se, a més, a equips forts que també lideren les seves divisions. Els Thunder van guanyar els New York Knicks (94-95) i els Nuggets es van desfer dels Clippers (107-92).

Actualitzat
Als Oklahoma City Thunder els ha sortit un rival tossut en la seva divisió, els Denver Nuggets, i tots dos equips estan protagonitzant un duel apassionant per assolir el primer lloc de la classificació en uns moments de la temporada en què començaran a decidir-se les places de "play-off".

Les dues franquícies han guanyat els partits respectius aquesta matinada enfrontant-se, a més, a equips forts que també lideren les seves divisions. Els Thunder van guanyar als New York Knicks (94-95) al Madison Square Garden, amb un Kevin Durant pletòric que no va trobar l'oposició de l'estrella local, Carmelo Anthony, lesionat. L'aler va acabar el partit amb 34 punts, 8 rebots i 6 assistències. El base Russel Westbrook el va seguir amb 21 punts i Serge Ibaka va acabar 12 punts, 9 rebots i 5 taps.

El millor dels Knicks, JR Smith, va aconseguir 36 punts, però va errar l'últim llançament, que podia haver donat la victòria als novaiorquesos.

Els Thunder han guanyat tres partits consecutius i sumen sis victòries en els últims deu partits, per un balanç de 45-16 que els manté com a segon millor equip de l'Oest, i tercer de tota la Lliga, només per darrere de Miami Heat i San Antonion Spurs.

Pel que fa al Nuggets, van ampliar a 7 la seva ratxa de victòries seguides, en desfer-se dels Clippers de Los Angeles (107-92). El base Ty Lawson va tornar a ser el líder a Denver amb 21 punts, 11 assistències i 6 rebots i va aconseguir apagar el joc d'una de les estrelles dels californians, Chris Paul (16-10-4). Blake Griffin va fer un partit discret de 17 punts i poc protagonisme sota la cistella, aturat per l'esforçat pivot local Kenneth Faried.

Els Nuggets fa dotze partits que guanyen a casa i comencen a amenaçar la supremacia d'Oklahoma amb un registre de 41-22. Els Clippers, malgrat la derrota, porten una bona línia i un 44-20 els serveix per seguir al capdavant de la Divisió Pacífic amb comoditat.
Anar al contingut