Rudy, en una acció contra el Zalgiris (Foto: EFE)
Bàsquet

Rudy Fernàndez va ser agredit per uns aficionats lituans al final del Zalgiris-Madrid de l'Eurolliga (104-105)

Rudy Fernández va ser agredit per dos seguidors de l'equip local després del partit que el Reial Madrid va guanyar contra el Zalguiris Kaunas. El jugador es dirigia a l'autobús de l'equip, acompanyat per un agent de seguretat del Zalgirio Arena, quan, i segons alguns periodistes dels diaris 'As' i 'Marca' presents en el lloc dels fets, va rebre un cop per darrere que el va fer caure a terra.

Actualitzat
Rudy Fernández va ser agredit per dos seguidors de l'equip local després del partit que el Reial Madrid va guanyar contra el Zalguiris Kaunas. El jugador es dirigia a l'autobús de l'equip, acompanyat per un agent de seguretat del Zalgirio Arena, quan, i segons alguns periodistes dels diaris 'As' i 'Marca' presents en el lloc dels fets, va rebre un cop per darrere que el va fer caure a terra.
 
La policia lituana va poder detenir un dels agressors de manera pràcticament immediata i el segon va aconseguir fugir, tot i que el van perseguir diversos agents i fins i tot alguns jugadors madridistes. El club ja ha presentat una denúncia davant les autoritats locals i ha demanat a l'Eurolliga un "càstig exemplar".
 
El Madrid va guanyar el partit en la pròrroga amb un ajustadíssim 104-105. L'afició del Zalgiris va tractar Rudy amb hostilitat durant tot el partit i en el videomarcador del palau es van oferir imatges del partit d'anada, quan el jugador es va encarar amb Jankunas després de posar-li el tap que va donar la victòria als blancs.
 
Rudy, que va acabar el partit lesionat, no va ser l'home més destacat del partit. Ho va ser el pivot Mirotic, amb una actuació gairebé perfecta: va aconseguir 31 punts, amb una estadística de 18 de 18 des de la línia de personal.
 
Amb aquesta victòria, els homes de Pablo Laso pràcticament es van assegurar la classificació entre els dos primers del seu grup per a la fase següent de l'Eurolliga.
Anar al contingut