Eurolliga

Cop d'autoritat del Barça Regal a la pista de l'Olympiacos (77-90)

El Barça Regal ha fet un pas de gegant per passar als quarts de final de l'Eurolliga i tenir el factor pista a favor en el "play-off". Els homes de Xavi Pascual han guanyat a la pista del vigent campió de la competició, l'Olympiacos, per 77-90. Lorbek (21 punts) i Mickeal (20 punts) han liderat l'equip en la faceta ofensiva.

Actualitzat
El Barça Regal ha fet un pas de gegant per passar als quarts de final de l'Eurolliga i tenir el factor pista a favor en el "play-off". Els homes de Xavi Pascual han guanyat a la pista del vigent campió de la competició, l'Olympiacos, per 77-90. Amb aquest triomf, l'equip català lidera el grup F del Top-16 amb un balanç de 9 victòries i una derrota. Amb quatre jornades encara per disputar, el Barça té tres victòries de marge sobre el tercer classificat.

Al pavelló de la Pau i l'Amistat d'Atenes, els catalans han dominat amb autoritat els grecs, que comptaven amb el suport de deu mil aficionats. Mickeal (20 punts) ha tibat del carro en l'inici del matx i el Barça ha marxat al descans amb un avantatge de 10 punts, 36-46.

Només la parcial actuació arbitral ha permès que l'Olympiacos, liderat per Spanoulis (23 punts) i Printezis (16 punts i 7 rebots), hagi escurçat la diferència en el tercer quart (parcial de 26-17). Però els blaugranes, que vestien de verd, han mantingut el cap fred i han fet un últim quart sensacional. L'eslovè Lorbek (21 punts) ha acabat el partit com a màxim anotador del Barça.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut