Copa del Rei

El Barça enllesteix el tràmit d'Almeria amb una altra golejada (0-3) i jugarà la final de la Copa del Rei

El Barça va superar amb nota el tràmit de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. Els menys habituals van aprofitar l'oportunitat que els va donar Guardiola i van golejar 0-3 l'Almeria. El brasiler Adriano va obrir el marcador després d'una acció individual brillant en el minut 34. Al segon temps, Thiago, de cap, i Afellay, amb un bon xut creuat, van segellar l'accés dels blaugranes a la 35a final de la Copa del Rei de la seva història. El Barça passa l'eliminatòria amb un marcador global de 8-0, el mateix resultat que en el partit de Lliga.

Actualitzat
El discurs de Guardiola va canviar quan ha fet l'alineació. Equip ple de suplents per afrontar una tornada intranscendent i titulars imprescindibles a la banqueta, com Messi, Xavi o Villa. Doncs ni així l'Almeria va ser capaç de fer cap gol al Barça. L'ocasió en la qual s'hi va acostar més va ser en un xut del francès Feghouli que va anar al pal. El partit va servir per reivindicar la qualitat de jugadors que no sempre juguen, com el cas d'Adriano. El brasiler va fer un golàs que hauria firmat Messi. Era el 0-1.
 
També van prendre protagonisme jugadors de futur com Thiago Alcántara. Va fer una jugada que va acabar a peus d'Alves, que li va col·locar una pilota d'or que, Thiago, de cap, va enviar al fons de la porteria. Un gol poc habitual per a aquest jugador, gran virtuós dels peus i que té el cap per imaginar jugades i no rematades. Després va arribar el moment de l'holandès Afellay, que creix en cada partit que juga. Va fer el 0-3 amb una gran acció individual. Poc després, va estar ben a punt de fer-ne un altre amb una altra demostració de qualitat individual.

Bojan continua barallat amb el gol 

L'única nota negativa va ser, novament, el paper de Bojan. Un jugador de gran qualitat que es mostra descentrat. Fins i tot els seus companys de la banqueta no es creien la mala sort que l'acompanya aquesta temporada. Quan recuperi la moral, el gol tornarà a ser el seu company de viatge. A Almeria no voldran veure el Barça ni en pintura, en tres partits, dos de Copa i un de Lliga, han encaixat 16 gols.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut