Copa del Rei

El Barça es passeja davant l'Almeria (5-0) i converteix en un tràmit la tornada de la semifinal

Pas de gegant del Barça per ser a la final de la Copa del Rei. Els de Guardiola van golejar l'Almeria per 5-0 al Camp Nou en l'anada de les semifinals i ha convertit la tornada, tot i el que pugui dir el tècnic de Santpedor, en un tràmit. I és que els blaugranes ja n'havien fet tres (doblet de Messi i diana de Villa) en el primer quart d'hora del partit. Pedro, de cap, va fer el quart abans del descans, La segona part va ser més fluixa, però Keita, en el minut 88, va completar l'enèsima maneta de la temporada.

Actualitzat
El primer dels 8 gols que el Barça li va fer a l'Almeria el 20 de novembre passat a la lliga no va arribar fins el minut 16. Ahir, als 16 ja en duia tres. El primer de Messi, amb la col·laboració del porter Esteban; el segon, de Villa, també amb errada del porter de l'Almeria. El Barça va dominar la pilota i va jugar com sempre però curiosament el 2-0 i, també, el 3-0, van arribar en jugades de contraatac. El tercer, ben portat per Iniesta i resolt per Messi. Gol número 35 de l'argentí, gol 100 de l'equip aquesta temporada.

Als 30 va arribar el quart, també estrany, perquè el va marcar Pedro, de cap, a la sortida d'una falta. Entre Pedro, Messi i Villa ja han marcat 70 gols. Setè partit consecutiu que Pedro fa gol.

Tot i que al descans semblava no haver treva, el Barça es va relaxar i fins als 88 minuts no va arribar el cinquè i definitiu gol, obra del malià Keita, substitut de Xavi un quart d'hora abans.

Dos apunts a comentar: un cop a la cuixa sense importància de Messi que va posar l'ai al cor als aficionats blaugrana i els detalls d'Afellay, que va tornar a demostrar maneres. La setmana que ve, la tornada, amb el Barça virtualment classificat per a la final de la competició.