Madrid

Mourinho evita sortir en roda de premsa i convoca Khedira per al partit de Copa contra el Sevilla

El Sevilla i el Reial Madrid es veuran les cares demà al Sánchez Pizjuán, en partit corresponent a l'anada de les semifinals de la Copa del Rei, un partit que s'ha escalfat després del vídeo promocional dels andalusos i de les declaracions del seu president, José María del Nido. Per evitar mals majors, José Mourinho no ha sortit a parlar avui en roda de premsa. En comptes d'ell ho ha fet el seu segon, Aitor Karanka, que ha volgut restar importància a aquest fet. En l'aspecte esportiu, destaca el retorn de Khedira a la convocatòria, un cop superades les molèsties en un turmell. L'alemany s'ha entrenat amb normalitat.

Actualitzat
Aitor Karanka, segon entrenador del Reial Madrid, ha explicat avui en roda de premsa les raons per les quals el primer tècnic del conjunt blanc, José Mourinho, no ha comparegut davant els mitjans, i ha dit que el portuguès no vol participar en la guerra que ha creat el Sevilla perquè després és a ell qui "sancionen i formen expedient". "Empipament no. És una posició de no voler alimentar més el que està creant el Sevilla. Aquí qualsevol cosa que diu el míster serveix per obrir un expedient i sancionar-lo. Són coses objectives i per aquesta raó no vol tornar a sortir perquè després el sancionat és el mateix de sempre", ha indicat.

"Sense més, el míster no vol participar de tot el que s'està dient i passant. Està clar que a ningú li agrada que es diguin tantes coses. Al final, moltes vegades, per sortir a defensar al seu club i a l'entorn, és sempre el que és sancionat i expedientat. Buscant normalitat, s'ha decidit que surti jo", ha apuntat. Així mateix, s'ha mostrat segur que el Sevilla ha escalfat el partit amb les declaracions del seu president, José María Del Nido. i amb un anunci creat pel club. "Escalfar el partit, segur que l'escalfen. Sortir pintant-se la cara i amb un comentari en portuguès, segur que s'escalfa. S'haurà de veure si per a algun comitè és mereixedor d'un expedient, no només al míster quan fa una declaració. Fa molt que no es juga una semifinal, i al Madrid li fa molta il·lusió. Cal intentar guanyar-la, clar", ha apuntat.

Pel que fa a l'estrictament esportiu, José Mourinho ha convocat els 23 jugadors disponibles per al partit contra el Sevilla, inclòs Sami Khedira, que torna després d'una lesió en un turmell, i el porter del filial Tomás Mejías, que substitueix Fernando Pacheco, convocat amb la sub-19. Dels 23, cinc es quedaran fora de la convocatòria el mateix dia del partit.
 
Així doncs, la principal novetat serà el retorn de Sami Khedira. Per lesió, han quedat fora Gonzalo Higuaín, Pepe i Jerzy Dudek.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut