Bàsquet

Carl English serà operat del canell dret i estarà entre tres o quatre mesos de baixa

El DKV Joventut començarà la segona volta de la Lliga ACB amb una baixa important. Els verd-i-negres, que rebran la visita del Cajasol a l'Olímpic de Badalona, no podran comptar amb Carl English, el seu millor home en els últims partits, per culpa d'una lesió a la mà dreta que l'obligarà a passar pel quiròfan. L'aler canadenc, després d'un inici de temporada amb dubtes sobre el seu rendiment, es trobava en un gran moment de forma i havia fet una mitjana de més de 25 punts en els cinc últims partits. English s'afegeix a les baixes ja conegudes dels també lesionats Henk Norel i Dimitri Flis.

Actualitzat
Els pitjors pronòstics s'han complert, i després de les proves efectuades aquest dissabte a l'aler canandenc Carl English, la Penya ha fet oficial que el jugador s'haurà d'operar. English té el mateix tipus de lesió que es va fer Ricky Rubio als Jocs Olímpics de Pequín, una ruptura del lligament escafolunar. El període de baixa es podria allargar fins als quatre mesos. Aquest és el segon cop dur que s'enduu l'equip verd-i-negre aquestes últimes setmanes, després de confirmar-se la lesió de Henk Norel.

Ara la Penya, amb el partit de quarts de final de la Copa del Rei a l'horitzó, i tota la segona volta de la Lliga per disputar, haurà de buscar un reforç en el mercat o confiar en l'aportació dels joves Pere Tomás o Jelinek per suplir el poder anotador demostrat per English en les últimes jornades.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut