Eurolliga

El Regal Barça suma un important triomf contra el Maccabi en el primer partit del Top-16 de l'Eurolliga (81-71)

El Regal Barça ha derrotat el Maccabi en el seu debut al Top-16 de l'Eurolliga (81-71). Amb un Palau ple a vessar, l'equip blaugrana ha obert un petit forat en el primer quart, gràcies a l'encert de Navarro i Anderson. Però els israelians han reaccionat i, imposant un ritme lent, han ofegat l'atac barcelonista. Al descans, 41 a 37 per als culers. A la represa, els homes de Xavi Pascual han imprès fluïdesa al joc i semblaven encarrilar el triomf. Tot i això, Schortsanitis i Hendrix han donat emoció fins al final.

Actualitzat
Samarreta de suport dels jugadors del Barça al seu company Gianluca Basile, que ha recaigut de la seva lesió. I gran arrencada dels de Xavi Pascual, amb tres triples gairebé consecutius de Navarro. El Maccabi ha trigat uns minuts a entrar en el partit, però quan ho ha fet ha estat amb molta vistositat. Schortsanitis, 2,06 metres i més de 140 quilos, estava sent frenat per Perovic, però apareixia el suplent Hendrix.

Navarro, estel·lar

Els israelians estaven a prop, 41 a 37 al descans, però els blaugranes han protagonitzat un altre inici fulgurant al tercer quart. A més d'aturar prou bé Schortsanitis, Perovic s'ha lluït en atac, com també Morris i Vázquez. El màxim anotador, Navarro amb 24 punts i pletòric des dels 6,75. El Regal Barça s'ha posat 13 punts a sobre que han quedat en 10 amb un triple de Pnini.

Tram final intens

L'últim quart ha estat més travat, amb moltes faltes i protestes als col·legiats per part dels dos equips. Primer s'ha descentrat el Barça, que ha arribat a tenir només 4 punts d'avantatge, i després el Maccabi. Això ha fet que els blaugranes poguessin jugar els últims instants amb la victòria al sarró, i pensant en aconseguir una bona diferència de cara a un possible "average" particular. Al final 10 punts de marge.