Barça

Jeffren es lesiona durant l'entrenament i estarà unes 5 setmanes de baixa

Males notícies a can Barça l'endemà de la derrota davant el Betis. Un dia que ha començat amb aplaudiments per a Jeffren, però que ha acabat de la pitjor manera per al jugador canari, que avui fa 23 anys. Jeffren s'ha lesionat durant l'entrenament, concretament s'ha fet una ruptura del recte anterior de la cuixa esquerra, i s'estarà unes cinc setmanes de baixa. Pel que fa als titulars a Sevilla, han treballat a un ritme més baix, llevat de quatre, que han fet treball de recuperació al gimnàs (Pinto, Piqué, Xavi i Messi). El lesionat Alves continua fent tractament de la lesió fibril·lar que va tenir en el partit del Màlaga, mentre que Puyol s'ha exercitat amb normalitat.

Actualitzat
La quarta lesió

La lesió d'avui de Jeffren és la seva quarta lesió des de l'inici de la temporada. Segons ha informat el club, la lesió se l'ha fet durant la sessió d'avui i al jugador se l'ha sotmès a una ecografia a la Ciutat Esportiva del Barça que ha confirmat el diagnòstic inicial.

Jeffren no està tenint gens de sort amb les lesions, perquè anteriorment ja n'havia tingut tres des de l'inici de la temporada. A principi d'agost va estar quinze dies de baixa després de fer-se un trencament fibril·lar a l'adductor mentre s'entrenava amb la selecció espanyola sub-21.

El 26 d'octubre, durant el partit de Copa contra el Ceuta, es va lesionar a la clavícula (luxació acromioclavicular a l'espatlla esquerra) i va estar un mes de baixa. I a principi de desembre, durant el partit de Champions contra el Rubin Kazan, el davanter es va fer una elongació a l'adductor de la cama esquerra que li va impedir jugar durant tres setmanes.

La derrota, una lliçó

Adriano Correia, encarregat d'atendre avui els mitjans, ha explicat que la derrota de Copa contra el Betis (3-1) -la primera del Barcelona en els últims 29 partits- "servirà de lliçó per a futurs partits". El defensa ha reconegut que al Benito Villamarín "va faltar atenció en alguns moments", que el Betis ho va posar "molt difícil" i que els dos gols que van encaixar en els deu primers minuts ho van condicionar tot.

"Ja estàvem avisats des que vam jugar contra ells a casa. Feia temps que no veia un equip atacar el Barça amb tot, com ho va fer el Betis", ha reconegut Adriano, que ha explicat que a l'equip li va faltar "defensar els passadissos interiors" per controlar el conjunt que dirigeix Pepe Mel. El lateral brasiler no creu que tingui res a veure que la derrota hagi arribat coincidint amb la presència a l'onze de suplents habituals com ell: "Ahir vam sortir els que no hem tingut prou minuts, però això no vol dir res. De vegades passen aquestes coses."

Adriano ha qualificat el partit d'"atípic" i ha fet una crida a la "tranquil·litat", perquè l'equip segueix oferint grans prestacions. "Cal girar full i pensar en el Racing. Ja tenim ganes que arribi dissabte", ha apuntat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut