Dakar

Abandonament de Nani Roma, Coma cedeix un minut a Despres i Sainz en retalla gairebé dos respecte a Al-Attiyah

Quan només falten cinc dies perquè el Dakar torni a Buenos Aires, tot està encara per decidir. El que ho té més clar és Marc Coma, que té al seu abast guanyar el seu tercer Dakar. I el que ja no en té, de possibilitats, és Nani Roma, que ahir va veure com el seu Nissan va dir prou, i es va veure obligat a abandonar. Per la seva banda, Carlos Sainz continua mantenint una lluita oberta amb el qatarià Nasser Al-Attiyah, el company d'equip que un any més li està fent el Dakar complicat, gairebé impossible. Ahir Sainz li va retallar un parell de minuts. El pilot àrab, però, continua al capdavant.

Actualitzat
El Dakar s'ha acabat per a Nani Roma. El pilot de Folgueroles va trencar el diferencial de la tracció del darrere del seu cotxe i va arribar com va poder a la meta. Era la 9a etapa del Dakar, 235 quilòmetres d'especial amb sortida i arribada a Copiapó.

En motos, triomf parcial per al nord-americà Street. Bona jornada per a Farrés, quart, i Viladoms, cinquè. Marc Coma va ser novè i va cedir un minut respecte de Despres. El d'Avià es manté líder, amb 8.14 d'avantatge sobre el francès.

En cotxes, victòria d'etapa de Sainz, que ha recuperat gairebé dos minuts respecte d'Al-Attiyah. El qatarià es manté líder amb 3.18 de marge sobre el madrileny.

La desena etapa serà fronterera. Els pilots sortiran de Copiapó i travessaran els Andes per arribar a la població argentina de Chilecito. Es preveu molt vent, que complicarà una vegada més la vida als pilots en els més de 600 km d'enllaç i els 173 d'especial.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut