Barça

El Barça goleja el Deportivo a Riazor i segueix intractable a domicili (0-4)

Partit a domicili, victòria segura. El Barça segueix fent bona aquesta dita després de sumar el novè triomf consecutiu fora de casa en golejar el Deportivo a Riazor per 0 a 4. Els blaugranes, tot i les rotacions de tres titulars indiscutibles com Alves, Busquets i Xavi, continuen resolent els seus partits amb una autoritat insultant. Villa ha obert la llauna en la primera part i en la represa, Messi, amb un gran llançament de falta, Iniesta i Pedro han culminat la golejada de l'equip de Pep Guardiola. El Barça continua intractable i amb aquesta còmoda victòria es referma una jornada més com a líder en solitari de la Lliga.

Actualitzat
Adriano per Alves, Mascherano per Busquets i Keita per Xavi. Tres canvis a l'onze titular per dosificar l'equip i el joc no se n'ha ressentit gens ni mica. Monòleg del Barça a la primera part contra un Dépor incapaç d'aturar el líder de la Lliga. El zero a un ha arribat al minut 26. Passada de Messi a Villa i l'asturià bat Aranzubia amb un xut que ha passat entre les cames del porter gallec. El Guaje, amb el seu dotzè gol en Lliga aquesta temporada, ha arribat a la xifra rodona de 150 i acumula 11 dianes en 14 duels contra el conjunt gallec.

De Messi, també, ha estat la passada per a Abidal en el zero a dos, que no ha pujat al marcador per fora de joc pels pèls del francès, a Riazor de lateral amb la tornada de Piqué i Puyol a l'eix de la defensa. Hauria estat el segon gol consecutiu d'Abidal, una vegada més pletòric en l'apartat físic.

Nova golejada a domicili

Miguel Ángel Lotina instrueix Valerón amb la segona part començada amb l'objectiu de buscar un revulsiu. Però a la gespa el Barça s'ha encarregat d'amargar l'entrada del jugador canari al terreny de joc amb el 0 a 2. Tot just quatre xuts a porta, dos gols del Barça, el segon després d'un magistral llançament de falta de Messi. L'argentí suma 18 gols a la Lliga i el 28è de la temporada sumant totes les competicions.

El Dépor, que fins aquest partit només havia encaixat cinc gols a Riazor, ha continuat tancat i sense cap poder de reacció. El Barça ha seguit dominant a plaer i ha acabat golejant en el tram final amb dues dianes més. El 0 a 3 ha estat obra d'Iniesta amb un potent xut des de la frontal de l'àrea i el definitiu 0 a 4 l'ha fet Pedro després d'una nova assistència de Messi. Els gallecs han tingut a l'abast el gol de l'honor però Adrián ha topat amb un Valdés sublim. Nou partits del Barça a domicili i nou victòries. Xifres espectaculars d'un líder sòlid que com a visitant continua sent temible.